WEBINAR ONLINE GRATUIT

Cum să iei BAC-ul la MATEMATICĂ fără să tocești!

Învață tema despre Șirurile de Numere alături de noi!

23 Septembrie 2023 ora 17.00

Timp rămas până se termină înscrierile:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Ce vom discuta în acest webinar

Ești gata să schimbi modul în care înveți matematica pentru BAC?

Dacă ești un elev în căutarea unor trucuri tari pentru a trece peste nopțile petrecute cu capul în manualele de matematică, atunci trebuie să fii cu ochii pe webinarul nostru.

Așa că, hai să-ți spunem direct: pregătește-te să îți pui creierul în mișcare într-un mod cool și inovator! Noi înțelegem că matematica poate fi uneori cam tricky, dar nu te îngrijora – asta e fix despre ce o să discutăm în webinarul nostru special.

Vom discuta despre șirurile de numere și o să-ți arătăm cum poți înțelege și chiar să rezolvi exerciții complexe cu ele.

Vei învăța despre modele ascunse, trucuri care îți pot face viața mult mai ușoară la matematică și cum să le aplici în exercițiile de la BAC.

Ce vom prezenta în acest webinar

În cadrul acestui webinar, vom explora ”Șirurile de numere”.

Șiruri, notații, moduri de a defini un șir. Șir definit descriptiv, șir definit printr-o regulă de calcul, șir definit printr-o relație de recurență. Termenii unui șir. Rangul unui termen. Exemple de șiruri.

Noțiunea de progresie aritmetică, rația progresiei, proprietățile progresiei aritmetice. Exemple de progresii aritmetice. 

Termenul general al unei progresii aritmetice în funcție de primul termen și de rație. Proprietățile progresiei aritmetice. Condiția ca n numere sa fie în progresie aritmetică. Suma primilor n termeni ai unei progresii aritmetice. 

Noțiunea de progresie geometrică. Proprietățile progresiei geometrice. Exemple de progresii geometrice. 

Termenul general al unei progresii geometrice în funcție de primul termen și de rația progresiei. Condiția ca n numere să fie în progresie geometrică. Suma primilor n termeni ai unei progresii geometrice.

Salut! Abia aștept să ne cunoaștem!

Sunt Brehuescu Gabriel și sunt student la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în cadrul facultății de matematică și am obținut aurul, la cea de-a 17-a ediţie a competiţiei internaţionale studenţeşti SEEMOUS 2023 – South-Eastern European Mathematical Competition for University Students, desfășurată, în perioada 7 – 12 martie 2023, la Struga, în Macedonia de Nord. Spre deosebire de modul tradițional de predare, voi prezinta pe înțelesul tuturor această lecție de matematică pentru că nu de mult m-am aflat și eu în aceeași etapă ca și voi.

Gabriel brehuescu - BAC

De ce ar trebui să iei în considerare participarea la acest webinar?

Nu mă crezi?
Uite ce spun foștii absolvenți despre i-școala

testimonial pregatire bacalaureat
testimonial pregatire bacalaureat
testimonial romana 4 - BAC
referinte pregatire BAC
2 - BAC
2 - BAC

Trebuie să participi la acest webinar

Ca să eviți stresul descrierii mecanice

Nu mai trebuie să-ți faci griji că vei petrece ore întregi tocind și memorând. Vei descoperi strategii inovatoare care te vor ajuta să înțelegi și să aplici conceptele geografice fără a te simți copleșit de stres.

Să dezvolți abilități pentru viitor

Pregătește-te pentru viitorul tău cu abilități critice de gândire, analiză și sinteză. Acest webinar te va ajuta să dobândești aptitudini valoroase care vor rămâne cu tine mult după ce examenul BAC se va termina.

Să fii în avantaj în fața competiției

Elevii care vor alege să participe la webinar vor beneficia de avantaje semnificative în pregătirea pentru BAC. Prin învățarea de metode eficiente și relaxate, vei avea un avantaj competitiv puternic care te va propulsa spre rezultate excelente.

⏰  TIC-TAC, timpul se duce, iar oportunitățile fug

Ai întrebări la care ai nevoie de un răspuns?

Nu, webinarul este complet gratuit. Scopul nostru este de a informa și educa cât mai mulți tineri pe această temă.

Webinarul are o durată de aproximativ 2 ore, inclusiv o sesiune de întrebări și răspunsuri la final.

Da, toți participanții vor primi un set de note și resurse suplimentare pe e-mail după încheierea webinarului.

Nu te îngrijora! Webinarul va fi înregistrat și vei avea acces la înregistrare timp de o săptămână de la data webinarului.

 

Desigur! Vom avea o sesiune dedicată de întrebări și răspunsuri la final, dar poți trimite întrebările tale și în timpul prezentării.

Te poți înscrie direct pe site-ul nostru. Vei primi un e-mail de confirmare cu toate detaliile necesare după înscriere.

Deși subiectele sunt adaptate pentru elevii de clasa a XII-a, oricine este interesat de tematică este binevenit să participe.

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine