WEBINAR ONLINE GRATUIT

Cum să iei BAC-ul la geografie fără să tocești!

Învață tema ”EUROPA ȘI UNIUNEA EUROPEANĂ ÎN LUMEA CONTEMPORANĂ” cu noi!

9 octombrie 2023 ora 19.00

Timp rămas până se termină înscrierile:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Primeşte pe Email linkul de participare

Ce vom discuta în acest webinar

Ești gata să schimbi modul în care înveți geografia pentru BAC?

Îți prezentăm o oportunitate unică de a descoperi cum să abordezi această materie într-un mod captivant și eficient. Suntem încântați să te invităm la webinarul nostru gratuit, „Cum să iei BAC-ul la geografie fără să tocești!”, creat special pentru tine, elev modern, în căutare de soluții inteligente de învățare.

În cadrul acestui webinar, vom explora complexitatea și importanța Europei și a Uniunii Europene în contextul lumii contemporane

Subiectele abordate vor oferi o perspectivă aprofundată asupra provocărilor și oportunităților cu care se confruntă Europa în era globalizării.

Ce vom prezenta în acest webinar

În cadrul acestui webinar, vom explora complexitatea și importanța Europei și a Uniunii Europene în contextul lumii contemporane.
Subiectele abordate vor oferi o perspectivă aprofundată asupra provocărilor și oportunităților cu care se confruntă Europa în era globalizării.

Vom discuta despre principalele provocări și tendințe care modelează lumea de astăzi, de la schimbările climatice până la inegalitățile economice și sociale.

Vom analiza contribuția Europei la formarea ordinii mondiale actuale și impactul său istoric și cultural asupra lumii.

Vom explora modul în care Uniunea Europeană interacționează și influențează dinamica economică și politică globală.

Vom aborda aceste concepte cheie și vom analiza impactul lor asupra Europei, precum și modul în care Europa contribuie la aceste procese la nivel mondial.

Vom anticipa posibilele scenarii de dezvoltare și rolul pe care Europa, Uniunea Europeană și România îl vor juca în viitor.

Salut! Abia aștept să ne cunoaștem!

Mă numesc Narcis Şerban şi am absolvit Facultatea de Geografie a Universităţii din Bucureşti şi masteratul în Ecoturism în cadrul Edinburgh Napier University din Scoţia. Lucrez în turism şi îmi place să descopăr lumea cu ochi de geograf. Timp de 3 ani am fost profesor de Geografie la Colegiul Naţional “Cantemir-Vodă” din Bucureşti.
Metodele interactive de predare – învăţare, utilizând hărţi, imagini şi jocuri, au generat rezultate foarte bune la examenul de bacalaureat. Webinarul se adresează tuturor elevilor, indiferent de nivelul iniţial de pregătire. Cuprinde informaţii clare şi bine structurate, prezentate într-o manieră captivantă şi interactivă.

narcis serban geografie - BAC

De ce ar trebui să iei în considerare participarea la acest webinar?

Nu mă crezi?
Uite ce spun foștii absolvenți despre i-școala

testimonial pregatire bacalaureat
testimonial pregatire bacalaureat
testimonial romana 4 - BAC
referinte pregatire BAC
2 - BAC
2 - BAC

Trebuie să participi la acest webinar

Ca să eviți stresul descrierii mecanice

Nu mai trebuie să-ți faci griji că vei petrece ore întregi tocind și memorând. Vei descoperi strategii inovatoare care te vor ajuta să înțelegi și să aplici conceptele geografice fără a te simți copleșit de stres.

Să dezvolți abilități pentru viitor

Pregătește-te pentru viitorul tău cu abilități critice de gândire, analiză și sinteză. Acest webinar te va ajuta să dobândești aptitudini valoroase care vor rămâne cu tine mult după ce examenul BAC se va termina.

Să fii în avantaj în fața competiției

Elevii care vor alege să participe la webinar vor beneficia de avantaje semnificative în pregătirea pentru BAC. Prin învățarea de metode eficiente și relaxate, vei avea un avantaj competitiv puternic care te va propulsa spre rezultate excelente.

⏰  TIC-TAC, timpul se duce, iar oportunitățile fug

Ai întrebări la care ai nevoie de un răspuns?

Nu, webinarul este complet gratuit. Scopul nostru este de a informa și educa cât mai mulți tineri pe această temă.

Webinarul are o durată de aproximativ 2 ore, inclusiv o sesiune de întrebări și răspunsuri la final.

Da, toți participanții vor primi un set de note și resurse suplimentare pe e-mail după încheierea webinarului.

Nu te îngrijora! Webinarul va fi înregistrat și vei avea acces la înregistrare timp de o săptămână de la data webinarului.

 

Desigur! Vom avea o sesiune dedicată de întrebări și răspunsuri la final, dar poți trimite întrebările tale și în timpul prezentării.

Te poți înscrie direct pe site-ul nostru. Vei primi un e-mail de confirmare cu toate detaliile necesare după înscriere.

Deși subiectele sunt adaptate pentru elevii de clasa a XII-a, oricine este interesat de tematică este binevenit să participe.

narcis serban geografie - BAC

Înscrie-te acum la Webinarul Live

Cum să iei BAC-ul la GEOGRAFIE fără să tocești!

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine