Participă Live:

WEBINAR LIVE GRATUIT

Cum să iei BAC-ul la FIZICĂ fără să tocești!

Învață tema ”Electricitate” cu noi prin rezolvarea unui subiect de bacalaureat!

30 Octombrie 2023 ora 19.00

Timp rămas până se termină înscrierile:

Zile
Ore
Minute
Secunde

👇 Înscrie-te aici 👇

Ce vom discuta în acest webinar

Ești gata să schimbi modul în care înveți fizica pentru BAC?

Îți prezentăm o oportunitate unică de a descoperi cum să abordezi această materie într-un mod captivant și eficient. Suntem încântați să te invităm la webinarul nostru gratuit, „Cum să iei BAC-ul la fizică fără să tocești!”, creat special pentru tine, elev modern, în căutare de soluții inteligente de învățare.

În cadrul acestui seminar, vom analiza aspectele legate de electricitate.

Subiectele abordate vor oferi o viziune clară asupra unităților de măsurare ale curentuli elctric cât și al circuitului acestuia.

Ce vom prezenta în acest webinar

În cadrul acestui webinar, vom explora ”electricitatea”, pe baza unei rezolvări LIVE a subiectului de BAC care a picat în sesiunea din August 2023.

Ce este electricitatea și de unde provine? Înțelege conceptul de electricitate, electroni și sarcini electrice și modul în care acestea interacționează pentru a produce fenomene electrice.

Ce reprezintă curentul electric și cum se măsoară? Descoperă ce înseamnă un flux de electroni, diferența dintre curentul continuu și curentul alternativ și instrumentele folosite pentru măsurarea acestuia.

Ce este tensiunea electrică și cum influențează circulația curentului? Află cum tensiunea determină mișcarea electronilor într-un circuit și relația dintre tensiune, curent și rezistență.

Cum funcționează rezistența într-un circuit electric? Învață despre factorii care influențează rezistența în materialele conductoare și despre legile care guvernează comportamentul rezistențelor în circuite.

Salut! Abia aștept să ne cunoaștem!

Mă numesc Bogdan Flueraru și am 25 ani. Am absolvit facultatea de fizică din cadrul University College London, iar de 5 ani lucrez ca inginer în automotive și aplic zilnic principiile fizicii învățate.

Nu cu mult timp în urmă am fost elev, deci vei vedea tratarea subiectelor dintr-un punct de vedere apropiat ție. Materia este prezentată într-un mod în care să înțelegi indiferent de nivelul de interes sau de cunoștințe, pentru că în final să poți rezolva subiectele în timpul impus obținând o notă cât mai mare.

Prof Fizica

De ce ar trebui să iei în considerare participarea la acest webinar?

Nu mă crezi?
Uite ce spun foștii absolvenți despre i-școala

testimonial pregatire bacalaureat
testimonial pregatire bacalaureat
testimonial romana 4 - BAC
referinte pregatire BAC
2 - BAC
2 - BAC

Trebuie să participi la acest webinar

Ca să eviți stresul descrierii mecanice

Nu mai trebuie să-ți faci griji că vei petrece ore întregi tocind și memorând. Vei descoperi strategii inovatoare care te vor ajuta să înțelegi și să aplici conceptele geografice fără a te simți copleșit de stres.

Să dezvolți abilități pentru viitor

Pregătește-te pentru viitorul tău cu abilități critice de gândire, analiză și sinteză. Acest webinar te va ajuta să dobândești aptitudini valoroase care vor rămâne cu tine mult după ce examenul BAC se va termina.

Să fii în avantaj în fața competiției

Elevii care vor alege să participe la webinar vor beneficia de avantaje semnificative în pregătirea pentru BAC. Prin învățarea de metode eficiente și relaxate, vei avea un avantaj competitiv puternic care te va propulsa spre rezultate excelente.

⏰  TIC-TAC, timpul se duce, iar oportunitățile fug

Ai întrebări la care ai nevoie de un răspuns?

Nu, webinarul este complet gratuit. Scopul nostru este de a informa și educa cât mai mulți tineri pe această temă.

Webinarul are o durată de aproximativ 2 ore, inclusiv o sesiune de întrebări și răspunsuri la final.

Da, toți participanții vor primi un set de note și resurse suplimentare pe e-mail după încheierea webinarului.

Nu te îngrijora! Webinarul va fi înregistrat și vei avea acces la înregistrare timp de o săptămână de la data webinarului.

 

Desigur! Vom avea o sesiune dedicată de întrebări și răspunsuri la final, dar poți trimite întrebările tale și în timpul prezentării.

Te poți înscrie direct pe site-ul nostru. Vei primi un e-mail de confirmare cu toate detaliile necesare după înscriere.

Deși subiectele sunt adaptate pentru elevii de clasa a XII-a, oricine este interesat de tematică este binevenit să participe.

Prof Fizica

Înscrie-te acum la Webinarul Live

Cum să iei BAC-ul la FIZICĂ fără să tocești!

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine