WEBINAR ONLINE GRATUIT

Cum să iei BAC-ul la BIOLOGIE fără să tocești!

Descoperă secretele țesuturilor vegetale și animale cu noi!

21 Septembrie 2023 ora 19.00

Timp rămas până se termină înscrierile:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Ce vom discuta în acest webinar

Ești gata să schimbi modul în care înveți biologia pentru BAC?

Îți prezentăm o oportunitate unică de a descoperi cum să abordezi această materie într-un mod captivant și eficient. Suntem încântați să te invităm la webinarul nostru gratuit, „Cum să iei BAC-ul la BIOLOGIE fără să tocești!”, creat special pentru tine, elev modern, în căutare de soluții inteligente de învățare.

În cadrul acestui webinar, vom explora în detaliu structura și rolul tesuturilor vegetale și animale.

Subiectele abordate vor oferi o perspectivă aprofundată asupra structurii și funcțiilor țesuturilor în contextul organismelor vii.

Ce vom prezenta în acest webinar

În acest webinar, vom explora în detaliu structura și rolul tesuturilor vegetale și animale. Vom aborda subiecte precum:

Vom discuta despre sistemele de țesuturi în organismele vii, concentrându-ne pe identificarea și împărțirea lor în categorii distincte. Acest proces esențial ajută la înțelegerea modului în care structurile celulare complexe lucrează împreună pentru a menține funcționarea adecvată a organismelor.

Vom analiza cele două tipuri de țesuturi vegetale embrionare esențiale. Țesutul apical se regăsește la vârful tulpinilor și rădăcinilor, contribuind la creșterea în lungime a acestora. Țesutul intercalar ocupă spațiu între țesuturile apicale și contribuie la creșterea laterală a tulpinilor și frunzelor.

Vom explora tipurile de țesuturi vegetale care se formează după dezvoltarea embrionară. Epiderma este stratul extern de celule ce protejează planta. Țesuturile asimilatoare sunt responsabile de fotosinteză. Cele de depozitare stochează substanțe nutritive, în timp ce cele conducătoare transportă apă și substanțe. Țesuturile secretoare produc substanțe chimice.

Vom aborda diversitatea țesuturilor animale. Epitelialele împart organismul de mediu și îndeplinesc diverse funcții. Țesuturile conjunctive susțin și conectează alte țesuturi. Cele musculare generează mișcări, iar cele nervoase transmit semnale. Descrierea detaliază și subtipurile din fiecare categorie.

Bună! Abia aștept să ne cunoaștem!

Mă numesc Corina Cioban și sunt absolventă a Facultății de Biologie și a programului de masterat Genetică Aplicată și Biotehnologie, ambele din cadrul Universității din București. Pasiunea mea este să lucrez cu elevii, să le insuflu dragostea pentru biologie și să le arăt că natura este un miracol în toate manifestările sale. Am o abordare clară și logică a fenomenelor biologice, folosind exemple concrete din viața de zi cu zi, pentru a demonta mitul că biologia este o materie care trebuie învățată mecanic.

1688467643806 - BAC

De ce ar trebui să iei în considerare participarea la acest webinar?

Nu mă crezi?
Uite ce spun foștii absolvenți despre i-școala

testimonial pregatire bacalaureat
testimonial pregatire bacalaureat
testimonial romana 4 - BAC
referinte pregatire BAC
2 - BAC
2 - BAC

Trebuie să participi la acest webinar

Ca să eviți stresul descrierii mecanice

Nu mai trebuie să-ți faci griji că vei petrece ore întregi tocind și memorând. Vei descoperi strategii inovatoare care te vor ajuta să înțelegi și să aplici conceptele fără a te simți copleșit de stres.

Să dezvolți abilități pentru viitor

Pregătește-te pentru viitorul tău cu abilități critice de gândire, analiză și sinteză. Acest webinar te va ajuta să dobândești aptitudini valoroase care vor rămâne cu tine mult după ce examenul BAC se va termina.

Să fii în avantaj în fața competiției

Elevii care vor alege să participe la webinar vor beneficia de avantaje semnificative în pregătirea pentru BAC. Prin învățarea de metode eficiente și relaxate, vei avea un avantaj competitiv puternic care te va propulsa spre rezultate excelente.

⏰  TIC-TAC, timpul se duce, iar oportunitățile fug

Ai întrebări la care ai nevoie de un răspuns?

Nu, webinarul este complet gratuit. Scopul nostru este de a informa și educa cât mai mulți tineri pe această temă.

Webinarul are o durată de aproximativ 2 ore, inclusiv o sesiune de întrebări și răspunsuri la final.

Da, toți participanții vor primi un set de note și resurse suplimentare pe e-mail după încheierea webinarului.

Nu te îngrijora! Webinarul va fi înregistrat și vei avea acces la înregistrare timp de o săptămână de la data webinarului.

 

Desigur! Vom avea o sesiune dedicată de întrebări și răspunsuri la final, dar poți trimite întrebările tale și în timpul prezentării.

Te poți înscrie direct pe site-ul nostru. Vei primi un e-mail de confirmare cu toate detaliile necesare după înscriere.

Deși subiectele sunt adaptate pentru elevii de clasa a XII-a, oricine este interesat de tematică este binevenit să participe.

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine