Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Variante BAC Română + Bareme de evaluare și corectare

Știm, mai sunt 20 de zile până la BAC. Acum nu este vorba despre noi, ci despre tine. Ia-ți timpul de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru examen. Dacă pentru tine timpul ăsta înseamnă pauză, atunci ia-ți pauza necesară, dacă însă doreși să exersezi, în acest articol avem 20+ modele și variante de BAC pentru proba la limba și literatura română de pe edu.ro, toate într-un singur loc.
Dacă simți nevoia de un plus de pregătire, am conceput alături de dl. profesor Gabriel Baic acest curs online. Nu trebuie să-ți faci griji, dl. profesor asistat sute de elevi, din toată România, în pregătirea lor pentru examenul maturității (pe care apropo, l-au trecut cu brio). Suntem 100% siguri că și tu o să fii unul dintre ei. Te ajutăm să înțelegi informația, fără toceală și fără stres chiar dacă nu poți să înțelegi limbajul ăla greoi și plin de figuri de stil.

Modele BAC Română + bareme de evaluare 2020:

Variante BAC Română + bareme de evaluare 2019:

Variante BAC Română + bareme de evaluare 2018:

Articole similare:

Abonează-te

Vrei resurse pentru o pregătire mai eficientă de BAC?

În curând. Cursuri de BAC special gândite pentru nevoile tale.

Abonează-te la newsletter și află primul când deschidem platforma.

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine