Variante BAC Română + Bareme de evaluare și corectare

Știm, timpul zboară și nu mai ai așa de mult până la BAC.

Acum nu este vorba despre noi, ci despre tine. Ia-ți timpul de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru examen. Dacă pentru tine timpul ăsta înseamnă pauză, atunci ia-ți pauza necesară, dacă însă dorești să exersezi, în acest articol avem 20+ modele și variante de BAC pentru proba la limba și literatura română de pe edu.ro, toate într-un singur loc.

Uite, noi îți oferim rezolvarea subiectelor I și II, precum și Rezolvarea subiectului III la BAC Română, profilul real-tehnologic, de la bacul din sesiunea iunie 2023.

Dacă simți nevoia de un plus de pregătire, am conceput alături de dl. profesor Gabriel Baic acest curs online. Nu trebuie să-ți faci griji, dl. profesor a asistat sute de elevi, din toată România, în pregătirea lor pentru examenul maturității (pe care apropo, l-au trecut cu brio).

Suntem 100% siguri că și tu o să fii unul dintre ei.
https://www.high-endrolex.com/23

Te ajutăm să înțelegi informația, fără toceală și fără stres chiar dacă nu poți să înțelegi limbajul ăla greoi și plin de figuri de stil.

Vreau să îți spun ceva…

În ultimul an de liceu, la fel ca tine, mă confruntam cu o senzație de copleșire cauzată de volumul considerabil de informații pe care era necesar să le asimilez la română. Îmi dedicam zilele în întregime studiului eseului, o activitate care adesea mă lăsa descurajat și epuizat.

Cu toate acestea, într-o zi, am avut o revelație semnificativă. Am observat că toate eseurile pe care le studiam aveau un element comun: o structură specifică.

Această descoperire m-a ajutat să înțeleg mai bine cum să îmi organizez studiul și să învăț într-un mod mai eficient.

Te invit să afli Strategii eficiente de pregătire pentru bacalaureat: structura universală a unui eseu la Limba și Literatura Română și 5 tips&tricks pentru rezolvarea cu succes a subiectului I și II.

Modele BAC Română + bareme de evaluare 2020:

Variante BAC Română + bareme de evaluare 2019:

Variante BAC Română + bareme de evaluare 2018:

Articole similare:

Abonează-te

Vrei resurse pentru o pregătire mai eficientă de BAC?

Abonează-te la newsletter și intră în comunitatea noastră!

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine