Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Variante BAC Matematică + Bareme de evaluare și corectare

Înțelegem că atmosfera din prezent poate să fie sufocantă, informația este peste tot, doar că de cele mai multe ori ar trebui organizată mai bine, pentru a o găsi mai ușor. Prin i-școala dorim să concretizăm un sistem în care sursele de informare și pregătire să fie într-un singur loc, de la structură, la materia de învățare și exerciții explicative, să le avem pe toate. Sună bine, nu?
Dacă într-un articol anterior, v-am prezentat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține anul acesta examenele. Astăzi vă propunem să aprofundăm fiecare materie în parte, începând cu proda de Matematică. Astfel, vă aducem într-un singur loc 30+ variante de BAC matematică + bareme de evaluare, realizate de Ministerului Educației și Cercetării.

Ce vă propunem? Între două episoade de Casa de Papel sau Game of Thrones, mai rezolvați câte un subiect – două. Așa parcă și Westeros-ul pare mai ușor de cucerit. Și fără griji, în curând deschidem cursurile pe i-școala și astfel o să aveți și sprijinul prefesorilor. Dar până atunci, puțin antrenament nu strică.

Variante BAC Matematică + bareme de evaluare 2019:

Variante BAC Matematică + bareme de evaluare 2018:

Variante BAC Matematică + bareme de evaluare 2017:

Articole similare:

Abonează-te

Vrei resurse pentru o pregătire mai eficientă de BAC?

În curând. Cursuri de BAC special gândite pentru nevoile tale.

Abonează-te la newsletter și află primul când deschidem platforma.

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine