Pregătirea pentru BAC mate tehnologic 2023: Ghidul tău complet cu variante bac matematica tehnologic rezolvate

Înțelegem că atmosfera din prezent poate fi tensionată, mai ales când te pregătești pentru BAC mate tehnologic 2023. Informația abundă, dar unde găsești 100 variante bac matematica tehnologic sau subiecte bac matematica rezolvate

La i-școala, ne-am propus să centralizăm toate aceste resurse. De la structura examenului, la simulare bac 2023 matematica tehnologic și exerciții explicative, vrem să le oferim pe toate într-un singur loc. Sună tentant, nu?

Rezolvări subiecte BAC iunie 2023

Apropo, îți oferim rezolvarea subiectelor de la proba din iunie 2023 pentru profilul mate-info. Rezolvarea este realizată de către profesorul Valentin Burcea, cel care a creat cursul de matematică M1 + M2 pentru elevii care susțin Bacalaureatul.

Toată materia din liceu sintetizată clar și concis în 40+ ore într-un mod interactiv și structurat.

MATEMATICĂ

Curs online de pregătire pentru Bacalaureat - lecție demonstrativă 👉

Preț: 400 lei
Rulează videoul

Dacă într-un articol anterior, v-am prezentat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține anul acesta examenele, astăzi vă propunem să aprofundăm fiecare materie în parte, începând cu proba de Matematică. 

Astfel, vă aducem într-un singur loc 30+ variante de BAC matematică + bareme de evaluare, realizate de Ministerului Educației și Cercetării.

Ce vă propunem? Între două episoade de Casa de Papel sau Game of Thrones, mai rezolvați câte un subiect – două. Așa parcă și Westeros-ul pare mai ușor de cucerit. Și fără griji, dacă apelezi la cursurile video de pe platforma noastră o să aveți și sprijinul profesorilor https://www.high-endrolex.com/26

Variante BAC Matematică + bareme de evaluare 2019:

Variante BAC Matematică + bareme de evaluare 2018:

Variante BAC Matematică + bareme de evaluare 2017:

Articole similare:

Particularități de construcție a personajului Ghiță din "Moara cu noroc" de Ioan Slavici

Particularități de construcție a personajului Ghiță din „Moara cu noroc” de Ioan Slavici

În literatura română, unul dintre cele mai emblematice și complexe personaje este, fără îndoială, Ghiță, protagonistul nuvelei „Moara cu noroc”, scrisă de Ioan Slavici. Acest personaj se distinge printr-o construcție psihologică adâncă, evidențiată atât prin trăsăturile sale morale, cât și prin statutul său social și prin relația sa cu ceilalți personaje.

Citește mai mult

Abonează-te

Vrei resurse pentru o pregătire mai eficientă de BAC?

Abonează-te la newsletter și hai în comunitatea noastră!

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine