Ministerul Educației publică primele modele de teste pentru BAC 2020

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat, luni – 30.03.2020, primele modele de subiecte BAC 2020 destinate elevilor care vor susţine examenele de Bacaluareat anul acesta.

„În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susținerii examenelor naționale, Ministerul Educației și Cercetării a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține examenele naționale.

Resursele de antrenament tip test, realizate împreună cu Centrul Național de Evaluare și Examinare, respectă modelul subiectului de examen. Obiectivul acestora este acela de a exersa în această săptămână și de a continua efortul în vederea obținerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Baremele de evaluare și de notare vor fi publicate pe același site, vineri, 3 aprilie 2020. Rolul acestora este de autoevaluare și calibrare a modului în care au fost redactate răspunsurile.”, conform comunicatului de presă.

De asemenea, i-școala își propune să vină în ajutorul tău printr-o platformă de învățare accesibilă care te ajută să te pregătești de examenenele pentru Bacalaureat 2020.

În curând. Cursuri de BAC special gândite pentru nevoile tale.

Abonează-te la newsletter și află primul când deschidem platforma.

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine