Ministerul Educației publică noi teste de antrenament pentru BAC 2020

Al doilea set de teste de antrenament pentru liceeni a fost publicat miercuri de Ministerul Educației. Modelele de subiecte sunt disponibile pentru continuarea pregătirii în vederea susținerii examenului de BAC 2020.
Primul set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține examenele naționale a fost publicat pe 30 martie. Găsiți aici primul set de modele de BAC 2020.

Bareme teste de antrenament - setul 1

Programa actualizată pentru BAC 2020

IMPORTANT! Noile programe pentru susținerea probelor scrise ale examenului național de Bacalaureat în anul școlar 2019-2020 pot fi consultate aici (fișier pdf). Acestea au fost aprobate prin ordinul de ministru nr. 4.115/10.04.2020.
Pe baza acestora vor fi elaborate subiectele de examen. A fost exclusă materia din semestrul al doilea al acestui an școlar.
Baremele pentru setul 2 vor fi publicate vineri, 24 aprilie 2020.
Examenul național de Bacalaureat 2020 se va desfăşura în conformitate cu prevederile Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de Bacalaureat – 2011 (aprobată prin ordinul ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului nr. 4.799/2010), şi cu prevederile ordinului de ministru atașat.

Anul școlar 2019 - 2020 nu va fi înghețat

Monica Anisie, ministrul Educației, garantează că elevii nu vor repeta anul școlar din cauza pandemiei. „În orice situaţie, chiar şi în scenariile cele mai sumbre, în orice situaţie, noi vom încheia anul şcolar 2019-2020”, a declarat Monica Anisie într-un interviu pentru Digi24.

p.s: Dacă te pregătești pentru examenul de Bacalaureat, a învăța cum să înveți devine cu atât mai important cu cât materia este stufoasă, iar timpul destul de scurt. Așadar, am pregătit pentru tine 5 metode pentru a învăța mai repede și eficient.

Articole similare:

Particularități de construcție a personajului Ghiță din "Moara cu noroc" de Ioan Slavici

Particularități de construcție a personajului Ghiță din „Moara cu noroc” de Ioan Slavici

În literatura română, unul dintre cele mai emblematice și complexe personaje este, fără îndoială, Ghiță, protagonistul nuvelei „Moara cu noroc”, scrisă de Ioan Slavici. Acest personaj se distinge printr-o construcție psihologică adâncă, evidențiată atât prin trăsăturile sale morale, cât și prin statutul său social și prin relația sa cu ceilalți personaje.

Citește mai mult

Abonează-te

Vrei resurse pentru o pregătire mai eficientă de BAC?

În curând. Cursuri de BAC special gândite pentru nevoile tale.

Abonează-te la newsletter și află primul când deschidem platforma.

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine