Cum să iei BAC-ul la Mate fără să tocești aiurea!

Rulează videoul
Program complet care îți oferă tehnici și metode practice pentru a lua nota dorită la examenul de bacalaureat la Matemtică.

Și tu întâmpini aceste probleme în pregătirea la Matematică pentru BAC?

 • Materia este stufoasă, formulele greoaie și nu înțelegi la ce îți folosesc toate datele și formulele.
 • La clasă nu te pregătești deloc pentru examen pentru că profesorul nu își face treaba sau pur și simplu predă mult, fără să explice clar și pe înțelesul tău.
 • Nu înțelegi logic materia, fără să fii nevoit să tocești, pentru că nimeni nu a încercat să facă asta.
Gabriel brehuescu - BAC

Cum te ajută programul nostru ”Iei BAC-ul la Mate fără să tocești aiurea!”

IMG 20230805 WA0009 - BAC

Ai parte de:
a) curs video interactiv cu toată materia,
b) webinarii săptămânale,
c) grup de suport,
d) exerciții practice și
e) o comunitate entuziastă.

E greu să obții rezultate diferite dacă faci aceleași acțiuni. Tocitul, învățatul din surse diferite (clipuri video youtube, google etc.), culegerile sau manualele școlare nu te ajută prea mult pentru că lipsește esențiaul: înțelegerea logică a materiei.

Cu alte cuvinte, ai încercat să rezolvi această problemă prin metodele clasice, învățate acum ceva timp dar nu se mai aplică în totalitate.

În cadrul programului vei beneficia de:

 • Întâlniri săptămânale: Vei avea parte de 2 întâlniri săptămânale, timp de 10 săptămâni, a câte minimum 2 ore pentru parcurgerea materiei.
 • Teme pentru acasă și feedback: Vei primi teme pentru acasă și feedback constructiv pe baza lor.
 • Materie prezentată în format video interactiv: Uită de manualele plictisitoare și descoperă istoria într-un mod nou și captivant. Ai acces la un curs video de 40 ore cu toată materia prezentată într-un mod interactiv.
 • Teste grilă de verificare a cunoștințelor: Verifică-ți cunoștințele după fiecare lecție din cadrul cursului video și vezi cât de mult ai progresat.
 • Materiale PDF: Materiale de studiu suplimentare pentru a-ți consolida cunoștințele.
 • Simularea unui examen de bacalaureat la matematică: Vei avea ocazia să experimentezi cum este să dai examenul în condiții reale.
 • Ședință de pregătire mentală: Vei beneficia de o ședință de pregătire mentală pentru examenul de bacalaureat cu un coach reputat.
 • Grup de whatsapp: Vei face parte dintr-o comunitate de tineri ca tine, dornici să învețe și să se ajute reciproc.
IMG 20230805 WA0018 - BAC
Zile
Ore
Minute
Secunde

Cumpără programul cu reducere până expiră cronometrul.

Este un program practic, în care participi timp de 10 săptămâni la 20 webinarii

Gabriel brehuescu - BAC

Te ajutăm să înțelegi informația, fără toceală și fără stres

Layer 5 - BAC

Beneficiază de 80 de ore de pregătire intensivă pentru BAC, la doar 9 lei pe oră!

Layer 5 - BAC

Programul durează 10 săptămâni și are 2 întâlniri LIVE pe săptămână!

Înscrie-te acum și scapă de stres!

IMG 20230805 WA0018 1 - BAC
Zile
Ore
Minute
Secunde

Cumpără programul cu reducere până expiră cronometrul.

Descoperă structura inovatoare a programului nostru de pregătire pentru BAC la Matematică

În această lecție, elevii vor fi introduși în conceptele de bază ale logicii matematice, înțelegând modul în care afirmațiile pot fi structurate și validate. De asemenea, metoda inductivă va fi explorată, evidențiind cum poate fi folosită pentru a construi și demonstra propoziții matematice din baze simple.

Vom naviga prin lumea numerelor reale, identificând modul în care ele pot fi grupate în intervale și operând cu ele. De la adunare și scădere până la înmulțire și împărțire, această lecție este esențială pentru înțelegerea structurii numerelor.

Vom dezvălui secretele din spatele calculului mediei a două numere, aritmetice și geometrice, evidențiind diferențele dintre ele și importanța lor în diferite contexte, de la statistici la geometrie.

Descoperirea profunzimilor radicalilor și explorarea modului în care acestea influențează structura ecuațiilor. Ne vom familiariza cu proprietățile și utilizările lor în calcul, de la simplificare la ecuații.

O scufundare în relațiile dintre numere, învățând cum să le comparăm și să înțelegem semnificația matematică a modulului. Această lecție ne va ajuta să analizăm comportamentul funcțiilor și să evaluăm mărimile relative.

O călătorie prin secvențele de numere, analizând creșterile constante și multiplicările. Vom examina modelul din spatele progresiilor și modul în care ele pot fi folosite pentru a prezice și analiza serii de date.

O explorare detaliată a tipurilor de funcții și a relațiilor dintre ele. De la înțelegerea modului în care informațiile sunt mapate de o funcție la analiza compunerii și inversabilității, această lecție este esențială pentru înțelegerea matematicii funcționale.

Analizând cele mai fundamentale funcții polinomiale, această lecție va dezvălui comportamentul liniar și cuadratic și modul în care acestea pot fi folosite pentru a modela fenomene reale, de la mișcări simple la variații complexe.

În această lecție, vom explora fundamentele algebrei, punând accent pe metodele de rezolvare și interpretare a ecuațiilor și inecuațiilor. De la ecuații simple la cele mai complexe, vom naviga prin soluții și restricții, înțelegând cum aceste instrumente sunt esențiale în decodarea problemelor matematice.

Vom naviga în domeniul fascinant al numerelor complexe, abordând structura lor și operațiile asociate. Elevii vor înțelege cum aceste numere îmbogățesc universul matematic și cum permit rezolvarea unor ecuații care nu au soluții în numerele reale.

Explorăm tărâmul logaritmilor, punând accent pe proprietățile lor unice și pe operațiile care pot fi realizate cu ajutorul lor. Acest instrument matematic este esențial în simplificarea calculului exponențial și în înțelegerea schimbărilor de scală.

Aprofundăm tehnicile de rezolvare a ecuațiilor care implică radicali, exponenți și logaritmi. Prin înțelegerea acestor metode, elevii vor fi echipați pentru a aborda o gamă largă de probleme matematice.

Ne vom apleca asupra principiilor combinatorice, înțelegând cum să numărăm și să organizăm seturi de elemente. Binomul lui Newton va fi dezvăluit ca o unealtă puternică în dezvoltarea polinoamelor și în analiza probabilităților.

Intrăm în lumea șanselor și a evenimentelor aleatorii, construind intuiția și instrumentele necesare pentru a calcula și interpreta probabilitățile. De la evenimente simple la cele compuse, vom descoperi matematica din spatele incertitudinii.

Abordăm ecuațiile care implică funcții trigonometrice, dezvăluind metodele de rezolvare și contextele în care acestea apar. De la analiza oscilațiilor la rezolvarea problemelor geometrice, aceste ecuații sunt omniprezente în matematică.

Ne scufundăm în lumea vectorilor, înțelegând cum aceștia pot reprezenta forțe, direcții și mișcări. De la operatii simple la produse vectoriale și scalare, geometria vectorială este fundamentală în fizică și inginerie.

Conectând algebra cu geometria, această lecție introduce conceptele de coordonate și ecuații ale liniilor și curbelor pe un plan. Vom învăța cum să reprezentăm și să analizăm forme geometrice folosind ecuații și să rezolvăm probleme vizuale folosind instrumente algebrice.

Intrăm în lumea matricelor, explorând structura, operațiile și semnificația lor. Determinantul unei matrici, un concept cheie, va fi adâncit, ilustrând aplicabilitatea sa în calculul ariilor și în analiza sistemelor liniare.

Vom explora conceptul de matrice inversă și cum acesta poate fi folosit pentru a rezolva ecuații matriciale. Această abordare oferă o nouă perspectivă asupra rezolvării sistemelor liniare și transformărilor în spațiu.

Concentrându-ne pe expresiile algebrice, vom examina structura, proprietățile și rădăcinile polinoamelor. Această lecție ne va oferi uneltele pentru a rezolva ecuații polinomiale și pentru a înțelege comportamentul funcțiilor în diferite contexte.

Vom aborda metodele de rezolvare a sistemelor de ecuații liniare, punând accent pe tehnicile grafice și algebrice. Aceste sisteme sunt esențiale în economie, fizică și multe alte domenii.

Ne vom aprofunda în operatoarele matematice, înțelegând cum acestea pot fi combinate și aplicate în diferite contexte. De la compunerea funcțiilor la explorarea proprietăților operațiilor, această lecție este esențială pentru o analiză matematică avansată.

Explorăm proprietățile fundamentale ale operațiilor, cum ar fi asociativitatea și existența unui element neutru. Aceste concepte sunt cruciale pentru înțelegerea structurii și proprietăților seturilor și grupurilor.

Vom înțelege conceptul de grupuri în contextul matricilor și vom explora ideea de izomorfism, legând structurile matematice similare. Aceasta dezvăluie conexiuni profunde între diferite domenii ale matematicii.

Abordăm noțiunea de limită, esențială în analiză, examinând cazurile tipice și interpretările lor. Aceasta este poarta către derivare și integrare, două concepte centrale în matematică.

Aprofundăm studiul limitelor, concentrându-ne pe cele cu proprietăți și formule speciale. Acestea sunt esențiale pentru manipularea și evaluarea funcțiilor în puncte critice.

În această lecție, vom examina noțiunea de continuitate și importanța acesteia în înțelegerea comportamentului funcțiilor. Derivarea, un instrument esențial în analiza matematică, va fi introdusă, dezvăluind cum putem analiza ratele de schimbare și tendințele funcțiilor.

Explorăm comportamentul funcțiilor la extremități și identificăm liniile asimptotice care le caracterizează. Analizând graficele, vom descoperi intervalele de creștere și descreștere, oferind o viziune cuprinzătoare asupra structurii unei funcții.

Ne vom aprofunda în curburile funcțiilor, determinând unde acestea sunt concave sau convece. De asemenea, vom învăța să găsim ecuația tangentei la un punct dat, esențială în analiza comportamentului local al unei funcții.

Continuând de la lecția anterioară, vom aprofunda studiul asupra concavității și convexității, concentrându-ne pe aplicări și probleme practice. Totodată, vom aborda situații complexe legate de tangente.

Introducem conceptul de primitivare, procesul invers al derivării. Prin studiul seriilor de integrale, elevii vor dobândi instrumentele pentru a evalua arii sub curbe și volume în anumite forme geometrice.

Vom explora conceptul de matrice inversă și cum acesta poate fi folosit pentru a rezolva ecuații matriciale. Această abordare oferă o nouă perspectivă asupra rezolvării sistemelor liniare și transformărilor în spațiu.

Un cadru adaptabil în care elevii pot adresa orice neclarități sau pot aprofunda anumite subiecte de interes. Aceasta permite personalizarea învățării și oferă sprijin acolo unde este cel mai necesar.

Vom explora conceptul de matrice inversă și cum acesta poate fi folosit pentru a rezolva ecuații matriciale. Această abordare oferă o nouă perspectivă asupra rezolvării sistemelor liniare și transformărilor în spațiu.

Gabriel brehuescu - BAC

Despre profesor

Salut! Abia aștept să ne cunoaștem! Sunt Brehuescu Gabriel și sunt student la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în cadrul facultății de matematică și am obținut aurul, la cea de-a 17-a ediţie a competiţiei internaţionale studenţeşti SEEMOUS 2023 – South-Eastern European Mathematical Competition for University Students, desfășurată, în perioada 7 – 12 martie 2023, la Struga, în Macedonia de Nord. Spre deosebire de modul tradițional de predare, voi prezinta pe înțelesul tuturor această lecție de matematică pentru că nu de mult m-am aflat și eu în aceeași etapă ca și voi.

Ce spun elevii care au folosit I-școala?

testimonial romana 1 - BAC
testimonial romana 2 - BAC
Excelent! Profesionalism, seriozitate, talent, dedicare. Felicitări întregii echipe care a contribuit/contribuie la realizarea și îmbunătățirea acestei platforme!
Cursurile sunt foarte bine structurate si frumos prezentate. Le recomand cu toata increderea, mi-au fost de mare ajutor. Multumesc echipei I-scoala!
Am avut nevoie pentru istorie de i-scoala si este foarte bun! M-a ajutat sa invat singura toata materia fiind video retinand mai usor. Am vorbit si cu Dl Profesor si m-a indrumat si dumnealui. Acesti 100 lei sunt cei mai buni 100 lei cheltuiti din viata mea! Am recomandat si serviciile dvs.mai departe.
Recomand, se pot lua note foarte mari! Eu am luat 9.5 la istorie mulțumita aplicatiei!
testimonial pregatire BAC
testimonial romana 6 - BAC
Recomand cu drag ! Cursurile sunt structurate foarte bine și atragatoare !
Recomand cu tot dragul! Cursurile sunt bine structurate și pe înțelesul tuturor.
Am luat bacul datorită ajutorului acordat de acești minunați profesori!
Recomand cu incredere i-școala! Un mediu de invatare pe intelesul tuturor!

Promisiunea noastră către tine: returnăm banii dacă nu iei BAC-ul și poți renunța după 14 zile!

E Learn5 - BAC

Înscrie-te acum și scapă de stres!

Gabriel brehuescu - BAC
Zile
Ore
Minute
Secunde

Cumpără programul de Matematică pentru BAC
cu doar 799 679 lei.

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine