Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ

Curs online de pregătire pentru Bacalaureat

Rulează videoul

Cursul de limba română pentru BAC este pentru tine dacă:

Vrei să înveți ușor și repede de oriunde

Vrei să înveți în ritmul și la nivelul tău

Vrei să fixezi informația și să o reții ușor

Vrei o soluție ieftină și accesibilă

Testimoniale

Rebeca Arseni, Piatra Neamț
Read More
Iată un mod foarte plăcut de a învăța pentru examen. Lecțiile sunt foarte bine structurate. În plus, cantitatea de informații este numai bună pentru o notă mare la bac!
Teodora Drăgoi, Hunedoara
Read More
Domnul profesor de română este omul care mi-a rămas în minte prin bucuria cu care ne îndemna să citim și să vorbim corect, pentru că astfel succesul nostru în viață era, cel puțin pe jumătate, atins!
Feri Melisa, Cluj-Napoca
Read More
O idee extraordinară, excelentă în acest domeniu, într-o lume în care tehnologia domină. Lecțiile sunt foarte bine predate, într-un mod excepțional, cu un limbaj pe înțelesul tuturor și cu informații foarte bogate.
Cristina Gliguță, Hunedoara
Read More
Gabriel Braic este o persoană care a adus plus valoare caracterului meu. Datorită calităților de lider și a abilităților didactice, el a rămas pentru mine mai mult decât un profesor. Îl consider un mentor care m-a ajutat în atingerea obiectivelor.
Andrei Fodor, Cluj-Napoca
Read More
Am avut mai mulți profesori de română, dar Gabriel Braic a avut un impact major asupra mea. La orele sale aveam libertatea de a comunica și de a dezbate pe diferite teme, fapt care ne-a ajutat să ne dezvoltăm ca adevărați lideri.
Previous
Next

Cea mai accesibilă resursă online de pregătire pentru proba de limba și literatura română

Dacă ești în clasa a 12-a și vine examenul de BAC peste tine, noi îți propunem să te duci tu peste el. Știm că totul se desfășoară într-un ritm alarmant și haotic, în special în ultimele luni până la examen. De aceea noi îți oferim o soluție mult mai ieftină, accesibilă și structurată, integrând tehnologia, internetul și conținutul video.

Materia predată în liceu este sintetizată pentru tine în 40+ de ore de curs, respectând programa școlară prevăzută de Ministerul Educației Naționale pentru examenului de bacalaureat. Materia este structurată în 5 capitole: 1. Genul epic; 2. Genul liric; 3. Genul dramatic; 4. Critică literară; 5. Eseul argumentativ.

Cursul de limba și literatura română pentru bacalaureat este alcătuit în așa fel încât toate conținuturile prevăzute în programa pentru bac să fie predate, respectiv învățate, ușor și rapid, direct de pe smartphone, tabletă sau laptop. Astfel, aspecte ce țin de literatură, autori canonici, opere fundamentale, concepte operaționale, critică și analiză de texte, eseul argumentativ, normele de redactare de texte ș.a. vor fi aprofundate în cadrul acestui sistem de educație online.

Despre profesor

Gabriel Braic este profesor de limba și literatura română la un liceu de top din județul Cluj-Napoca. Este destul de tânăr pentru a fi conectat, în mod real, la generația Z și la tot ceea ce înseamnă mijloace de comunicare modernă. În plus, este destul de matur pentru a avea experiența educațională necesară unui profesor de elită. A asistat sute de elevi, din toată România, în pregătirea lor pentru examenul maturității (pe care apropo, l-au trecut cu brio). Crede că poate să te ajute și pe tine. Te invită să fiți partenerii succesului tău la BAC!

Te ajutăm să înțelegi informația, fără toceală și fără stres:​

  • Chiar dacă te simți des lipsit de chef de studiu
  • Chiar dacă nu știi cum să-ți structurezi informația, (o structurăm noi pentru tine)
  • Chiar dacă ai 1 milion de alte lucruri de făcut, știm că Netflix-ul are prioritate
  • Chiar dacă nu ești un elev de “nota 10”
  • Chiar dacă nu poți să înțelegi limbajul ăla greoi și plin de figuri de stil

Cursurile de pregătire online pentru examenul de BAC vin împreună cu:

  • Accesul pe viață la fiecare din cursurile noastre. Plătești o dată, treci prin ele de câte ori simți nevoia.
  • Garanție 10. Totul e fără risc pentru tine. Ai 10 de zile să-ți ceri banii înapoi dacă nu ești mulțumit.
  • Profesor cu experiență în domeniu, fiecare profesor are la bază ani de experiență în domeniul educației și al meditației în domeniu.
  • Accesul la o serie de teste grilă care cuprind întreaga materie din programa școlară.

Înscrie-te acum și scapă de stres!

Cumpără cursul de Limba Română pentru BAC cu doar 49 lei.

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine