Cum să iei BAC-ul la istorie fără să tocești aiurea!

Rulează videoul
Curs complet care îți oferă tehnici și metode practice pentru a lua nota dorită la examenul de bacalaureat la Istorie.

Și tu întâmpini aceste probleme în pregătirea la Istorie pentru BAC?

 • Materia este stufoasă, limbajul greoi și nu înțelegi la ce îți folosesc toate datele și evenimentele.
 • La clasă nu te pregătești deloc pentru examen pentru că profesorul nu își face treaba sau pur și simplu predă mult, fără să explice clar și pe înțelesul tău.
 • Nu înțelegi logic materia, fără să fii nevoit să tocești, pentru că nimeni nu a încercat să facă asta.
30441747 1839569176082988 2073823086267858944 n - BAC

Cum te ajută programul nostru ”Iei BAC-ul la istorie fără să tocești aiurea!”

istorie brehuescu2 - BAC

Ai parte de:
a) curs video interactiv cu toată materia,
b) webinarii săptămânale,
c) grup de suport,
d) exerciții practice și
e) o comunitate entuziastă.

E greu să obții rezultate diferite dacă faci aceleași acțiuni. Tocitul, învățatul din surse diferite (clipuri video youtube, google etc.), culegerile sau manualele școlare nu te ajută prea mult pentru că lipsește esențiaul: înțelegerea logică a materiei.

Cu alte cuvinte, ai încercat să rezolvi această problemă prin metodele clasice, învățate acum ceva timp dar nu se mai aplică în totalitate.

În cadrul programului vei beneficia de:

 • Întâlniri săptămânale: Vei avea parte de 2 întâlniri săptămânale, timp de 10 săptămâni, a câte minimum 2 ore pentru parcurgerea materiei.
 • Teme pentru acasă și feedback: Vei primi teme pentru acasă și feedback constructiv pe baza lor.
 • Materie prezentată în format video interactiv: Uită de manualele plictisitoare și descoperă istoria într-un mod nou și captivant. Ai acces la un curs video de 15 ore cu toată materia prezentată într-un mod interactiv.
 • Teste grilă de verificare a cunoștințelor: Verifică-ți cunoștințele după fiecare lecție din cadrul cursului video și vezi cât de mult ai progresat.
 • Materiale PDF: Materiale de studiu suplimentare pentru a-ți consolida cunoștințele.
 • Simularea unui examen de bacalaureat la istorie: Vei avea ocazia să experimentezi cum este să dai examenul în condiții reale.
 • Ședință de pregătire mentală: Vei beneficia de o ședință de pregătire mentală pentru examenul de bacalaureat cu un coach reputat.
 • Grup de whatsapp: Vei face parte dintr-o comunitate de tineri ca tine, dornici să învețe și să se ajute reciproc.
30441747 1839569176082988 2073823086267858944 n - BAC
Zile
Ore
Minute
Secunde

Cumpără programul cu reducere până expiră cronometrul.

Este un program practic, în care participi timp de 10 săptămâni la 20 webinarii

stefan - BAC

Te ajutăm să înțelegi informația, fără toceală și fără stres

Layer 5 - BAC

Beneficiază de 80 de ore de pregătire intensivă pentru BAC, la doar 9 lei pe oră!

Layer 5 - BAC

Programul durează 10 săptămâni și are 2 întâlniri LIVE pe săptămână!

Înscrie-te acum și scapă de stres!

30441747 1839569176082988 2073823086267858944 n - BAC
Zile
Ore
Minute
Secunde

Cumpără programul cu reducere până expiră cronometrul.

Descoperă structura inovatoare a programului nostru de pregătire pentru BAC la istorie

Acest curs oferă o introducere esențială pentru a înțelege structura și strategia cursului. Vom discuta despre importanța istoriei, structura cursului, obiectivele pentru Bacalaureat, precum și despre perioadele istorice și conceptul de periodizare.

Acest curs se concentrează pe începuturile istoriei românești, cu accent pe etnogeneza românească, geto-daci și romani, romanizarea geto-dacilor și perspectivele istoricilor asupra romanității românilor de-a lungul timpului.

Acest curs oferă o aprofundare a temei romanității românilor, cu o simulare de examen și recomandări de materiale care pot fi explorate individual.

 Acest curs acoperă perioada dintre secolele IX și XVIII, cu accent pe formarea statelor medievale în spațiul românesc și instituțiile acestora.

Acest curs explorează evoluția spațiului românesc de la Evul Mediu la Perioada Modernă, cu accent pe rolul domnitorilor români și evoluția statelor românești.

Acest curs oferă o aprofundare a temei Evului Mediu, cu o simulare de examen și un studiu de caz despre motivele pentru care otomanii nu au cucerit Țările Române.

Acest curs explorează procesul de formare a statului român modern, de la perioada domniilor fanariote la proiectele politice și la Revoluția lui Tudor Vladimirescu și Revoluția de la 1848.

Acest curs continuă explorarea formării statului român modern, cu accent pe perioada monarhiei constituționale, Războiul de Independență și Marea Unire.

Acest curs oferă o aprofundare a temei statului român modern, cu o simulare de examen și o discuție despre tendințele politice totalitare actuale.Acest curs explorează secolul XX în România, cu accent pe regimurile și practicile politice democratice și totalitare în Europa și în România interbelică.

Acest curs oferă o aprofundare a temei secolului XX, cu o simulare de examen și un studiu de caz despre Holocaustul nazist și deportarea țiganilor în Transnistria în regimul antonescian.

Acest curs explorează perioada postbelică în România, de la stalinism și național-comunism la disidență și construcția democrației postdecembriste.

Acest curs oferă o aprofundare a temei României postbelice, cu o simulare de examen și un studiu de caz despre problema tezaurului românesc și „Gulag-ul” românesc.

Acest curs explorează evoluția juridică a legilor fundamentale din România, de la documentele constituționale din secolul XIX la Constituția în vigoare.

Acest curs oferă o aprofundare a temei constituțiilor României, cu o simulare de examen și o discuție despre implicarea în societatea civică românească.

Acest curs oferă o recapitulare a materiei parcurse, cu răspunsuri la întrebările pe care le aveți cu privire la conținutul materiei.

Acest curs oferă tehnici de gestionare a emoțiilor în situații de stres, pregătindu-vă emoțional pentru examen.

Acest curs oferă o simulare live a examenului de Bacalaureat, pentru a vă verifica cunoștințele și a vă acomoda cu ideea de examen.

Acest curs oferă o simulare live a examenului de Bacalaureat, pentru a vă verifica cunoștințele și a vă acomoda cu ideea de examen.

Acest curs oferă o simulare live a examenului de Bacalaureat, pentru a vă verifica cunoștințele și a vă acomoda cu ideea de examen.

Brehuescu Ștefan 1 - BAC

Despre profesor

Mă numesc Brehuescu Ștefan și sunt profesor în învățământul preuniversitar. Am terminat studiile la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în cadrul Facultății de Istorie, iar specialitatea aleasă a fost sfârșitul Evului Mediu Românesc (sec. XVII-XVIII). După finalizarea studiilor de licență am urmat masterul în Instituții și ideologii ale puterii în Europa.

Ce spun elevii care au folosit I-școala?

testimonial romana 1 - BAC
testimonial romana 2 - BAC
Excelent! Profesionalism, seriozitate, talent, dedicare. Felicitări întregii echipe care a contribuit/contribuie la realizarea și îmbunătățirea acestei platforme!
Cursurile sunt foarte bine structurate si frumos prezentate. Le recomand cu toata increderea, mi-au fost de mare ajutor. Multumesc echipei I-scoala!
Am avut nevoie pentru istorie de i-scoala si este foarte bun! M-a ajutat sa invat singura toata materia fiind video retinand mai usor. Am vorbit si cu Dl Profesor si m-a indrumat si dumnealui. Acesti 100 lei sunt cei mai buni 100 lei cheltuiti din viata mea! Am recomandat si serviciile dvs.mai departe.
Recomand, se pot lua note foarte mari! Eu am luat 9.5 la istorie mulțumita aplicatiei!
testimonial pregatire BAC
testimonial romana 6 - BAC
Recomand cu drag ! Cursurile sunt structurate foarte bine și atragatoare !
Recomand cu tot dragul! Cursurile sunt bine structurate și pe înțelesul tuturor.
Am luat bacul datorită ajutorului acordat de acești minunați profesori!
Recomand cu incredere i-școala! Un mediu de invatare pe intelesul tuturor!

Promisiunea noastră către tine: returnăm banii dacă nu iei BAC-ul și poți renunța după 14 zile!

E Learn5 - BAC

Înscrie-te acum și scapă de stres!

30441747 1839569176082988 2073823086267858944 n - BAC
Zile
Ore
Minute
Secunde

Cumpără programul de Istorie pentru BAC cu doar 799 679 lei.

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine