ISTORIE

Îți garantăm că iei BAC-ul!​

Rulează videoul

Cursul online de istorie pentru BAC este pentru tine dacă:

E Learn1 - BAC

Vrei să înveți ușor și repede de oriunde

E learn2 - BAC

Vrei să înveți în ritmul tău și la nivelul tău

E Learn3 - BAC

Vrei să fixezi informația și să o reții ușor

E Learn4 - BAC

Vrei o soluție ieftină și accesibilă

Ce spun elevii care au folosit I-școala?

testimonial romana 1 - BAC
testimonial romana 2 - BAC
Excelent! Profesionalism, seriozitate, talent, dedicare. Felicitări întregii echipe care a contribuit/contribuie la realizarea și îmbunătățirea acestei platforme!
Cursurile sunt foarte bine structurate si frumos prezentate. Le recomand cu toata increderea, mi-au fost de mare ajutor. Multumesc echipei I-scoala!
Am avut nevoie pentru istorie de i-scoala si este foarte bun! M-a ajutat sa invat singura toata materia fiind video retinand mai usor. Am vorbit si cu Dl Profesor si m-a indrumat si dumnealui. Acesti 100 lei sunt cei mai buni 100 lei cheltuiti din viata mea! Am recomandat si serviciile dvs.mai departe.
Recomand, se pot lua note foarte mari! Eu am luat 9.5 la istorie mulțumita aplicatiei!
testimonial pregatire BAC
testimonial romana 6 - BAC
Recomand cu drag ! Cursurile sunt structurate foarte bine și atragatoare !
Recomand cu tot dragul! Cursurile sunt bine structurate și pe înțelesul tuturor.
Am luat bacul datorită ajutorului acordat de acești minunați profesori!
Recomand cu incredere i-școala! Un mediu de invatare pe intelesul tuturor!

Cea mai accesibilă resursă online de pregătire pentru proba de istorie:

Dacă ești în clasa a 12-a și vine examenul de BAC peste tine, noi îți propunem să te duci tu peste el. Știm că totul se desfășoară într-un ritm alarmant și haotic, în special în ultimele luni până la examen. De aceea noi îți oferim o soluție mult mai ieftină, accesibilă și structurată, integrând tehnologia, internetul și conținutul video.
meditatii pentru bacalaureat
Invatare pentru bacalaureat

Materia predată în liceu este sintetizată pentru tine în 40+ de ore de curs, respectând programa școlară prevăzută de Ministerul Educației Naționale pentru examenului de bacalaureat. Materia este structurată în 8 capitole ce grupează logic noțiunile ce ți-au fost predate în liceu, începând cu Romanitatea românilor și finalizând cu cele din perioada postbelică și contemporană.

Fiecare capitol conține o serie de subcapitole explicative și numeroase aplicații alese astfel încât recapitularea să se facă treptat, pornind de la noțiunile elementare spre cele avansate, ceea ce îți asigură consolidarea cunoștințelor. La sfârșitul fiecărei secțiuni poți să-ți verifici cunoștințele prin rezolvarea exercițiilor propuse de către profesorul tău.

Cursuri video pentru bacalaureat

ISTORIE

Curs online de pregătire pentru Bacalaureat - lecție demonstrativă

Preț: 400 lei
Rulează videoul
istorie brehuescu - BAC

Despre profesor

Brehuescu Ștefan are 28 de ani și este profesor în învățământul preuniversitar. A terminat studiile la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în cadrul facultății de istorie, iar specialitatea aleasă în a fost sfârșitul Evului Mediu Românesc (sec. XVII-XVIII). După finalizarea studiilor de licență a urmat masterul în Instituții și ideologii ale puterii în Europa. Spre deosebire de modul tradițional de predare, cursul de față prezintă faptele istorice într-un mod narativ, evidențiind informațiile cu adevărat importante, pentru o înțelegere mai ușoară a istoriei.

Layer 5 - BAC

Te ajutăm să înțelegi informația, fără toceală și fără stres:​

Cursurile de pregătire online pentru examenul de bacalaureat vin împreună cu:

E Learn5 - BAC

Abonează-te la newsletter și START pentru BAC!

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine