Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

GEOGRAFIE

Curs online de pregătire pentru Bacalaureat

Rulează videoul

Cursul online de georgrafie este pentru tine dacă:

Vrei să înveți ușor și repede de oriunde

Vrei să fixezi informația și să o reții ușor

Vrei să înveți în ritmul și la nivelul tău

Vrei o soluție ieftină și accesibilă

Testimoniale

Bianca Volintiru
Bianca Volintiru
Read More
Narcis a fost un profesor foarte implicat, extrem de blând şi apropiat cu elevii săi. În timpul scurt în care l-am avut la clasa, acesta a reuşit să transmită informaţii relevante într-un mod interactiv şi plăcut, prin jocuri tematice. Fiecare oră de curs pe care o aveam cu acesta era diferită, iar acest lucru se simţea datorită pasiunii dumnealui pentru Geografie. Astfel, Geografia a devenit mult mai uşor de invăţat
Octavian Lupu
Octavian Lupu
Read More
Narcis a fost un profesor excelent, avea materia bine structurată şi ştia să o expună într-un mod prietenos şi imaginativ, astfel incât să vizualizezi fenomene care ar fi fost mai abstracte. Este calm, răbdător şi ştie cum să comunice eficient cu studenţii. Am luat nota 9.96 la geografie la examenul de Bacalaureat şi îi sunt recunoscător.
Previous
Next

Cea mai accesibilă resursă online de pregătire pentru proba de geografie:

Dacă ești în clasa a 12-a și vine examenul de BAC peste tine, noi îți propunem să te duci tu peste el. Știm că totul se desfășoară într-un ritm alarmant și haotic, în special în ultimele luni până la examen. De aceea noi îți oferim o soluție mult mai ieftină, accesibilă și structurată, integrând tehnologia, internetul și conținutul video.

Materia predată în liceu este sintetizată pentru tine în 40+ de ore de curs, respectând programa școlară prevăzută de Ministerul Educației Naționale pentru examenului de bacalaureat. Materia este structurată în 11 capitole ce grupează elementele logic ce ți-au fost predate în liceu, începând cu Spaţiul românesc şi spaţiul european și finalizând cu Sisteme de transport

Fiecare capitol conține o serie de subcapitole explicative și numeroase aplicații alese astfel încât recapitularea să se facă treptat, pornind de la noțiunile elementare spre cele avansate, ceea ce îți asigură consolidarea cunoștințelor. La sfârșitul fiecărei secțiuni poți să-ți verifici cunoștințele prin rezolvarea exercițiilor propuse de către profesorul tău.

Despre profesor

Mă numesc Narcis Şerban şi am absolvit Facultatea de Geografie a Universităţii din Bucureşti şi masteratul în Ecoturism în cadrul Edinburgh Napier University din Scoţia. Lucrez în turism şi îmi place să descopăr lumea cu ochi de geograf. Timp de 3 ani am fost profesor de Geografie la Colegiul Naţional “Cantemir-Vodă” din Bucureşti. Metodele interactive de predare – învăţare, utilizând hărţi, imagini şi jocuri, au generat rezultate foarte bune la examenul de bacalaureat. Cursul actual se adresează tuturor elevilor, indiferent de nivelul iniţial de pregătire. Cuprinde informaţii clare şi bine structurate, prezentate într-o manieră captivantă şi interactivă.

Te ajutăm să înțelegi informația, fără toceală și fără stres:

  • Chiar dacă te simți des lipsit de chef de studiu
  • Chiar dacă nu știi cum să-ți structurezi informația, (o structurăm noi pentru tine)
  • Chiar dacă ai 1 milion de alte lucruri de făcut, știm că Netflix-ul are prioritate
  • Chiar dacă nu ești un elev de “nota 10”
  • Chiar dacă nu poți să înțelegi limbajul ăla greoi și plin de figuri de stil

Cursurile de pregătire online pentru examenul de BAC vin împreună cu:

  • Accesul pe viață la fiecare din cursurile noastre. Plătești o dată, treci prin ele de câte ori simți nevoia.
  • Garanție 10. Totul e fără risc pentru tine. Ai 10 de zile să-ți ceri banii înapoi dacă nu ești mulțumit.
  • Profesor cu experiență în domeniu, fiecare profesor are la bază ani de experiență în domeniul educației și al meditației în domeniu.
  • Accesul la o serie de teste grilă care cuprind întreaga materie din programa școlară.

Începe cursul de geografie acum

Cumpără-l cu doar 49 lei.

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine