Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

FIZICĂ

Curs online de pregătire pentru Bacalaureat

Rulează videoul

Cursul online de fizică pentru BAC este pentru tine dacă:

Vrei să înveți ușor și repede de oriunde

Vrei să înveți în ritmul tău și la nivelul tău

Vrei să fixezi informația și să o reții ușor

Vrei o soluție ieftină și accesibilă

Cea mai accesibilă resursă online de pregătire pentru proba de fizică:

Dacă ești în clasa a 12-a și vine examenul de BAC peste tine, noi îți propunem să te duci tu peste el. Știm că totul se desfășoară într-un ritm alarmant și haotic, în special în ultimele luni până la examen. De aceea noi îți oferim o soluție mult mai ieftină, accesibilă și structurată, integrând tehnologia, internetul și conținutul video.

Materia predată în liceu este sintetizată pentru tine în 40+ de ore de curs, respectând programa școlară prevăzută de Ministerul Educației Naționale pentru examenului de bacalaureat. Materia este structurată în 4 capitole ce grupează logic noțiunile ce ți-au fost predate în liceu, începând cu noțiunile de Mecanică și finalizând cu cele de Optică.

Fiecare capitol conține o serie de subcapitole explicative și numeroase aplicații alese astfel încât recapitularea să se facă treptat, pornind de la noțiunile elementare spre cele avansate, ceea ce îți asigură consolidarea cunoștințelor. La sfârșitul fiecărei secțiuni poți să-ți verifici cunoștințele prin rezolvarea exercițiilor propuse de către profesorul tău.

Despre profesor

Mă numesc Bogdan Flueraru și am 25 ani. Am absolvit facultatea de fizică din cadrul University College London, iar de doi ani lucrez că inginer în automotive la Continental România. Pe parcursul gimnaziului și al liceului am participat la numeroase concursuri, iar această experiență m-a ajutat să îmi contruiesc un mod corect de abordare a problemelor, astfel că la examenul de bacalaureat nu am întâmpinat dificultăți. Acest curs este axat pe înțelegerea noțiunilor elementare și crearea unui sistem clar de rezolvare a problemelor tip bacalaureat. Nu cu mult timp în urmă am fost elev, deci vei vedea tratarea subiectelor dintr-un punct de vedere apropiat ție. Materia este prezentată într-un mod în care să înțelegi indiferent de nivelul de interes sau de cunoștințe, pentru că în final să poți rezolva subiectele în timpul impus obținând o notă cât mai mare.

Te ajutăm să înțelegi informația, fără toceală și fără stres:​

  • Chiar dacă te simți des lipsit de chef de studiu
  • Chiar dacă nu știi cum să-ți structurezi informația, (o structurăm noi pentru tine)
  • Chiar dacă ai 1 milion de alte lucruri de făcut, știm că Netflix-ul are prioritate
  • Chiar dacă nu ești un elev de “nota 10”
  • Chiar dacă nu poți să înțelegi limbajul ăla greoi și plin de figuri de stil

Cursurile de pregătire online pentru examenul de admitere la medicină vin împreună cu:

  • Accesul pe viață la fiecare din cursurile noastre. Plătești o dată, treci prin ele de câte ori simți nevoia.
  • Garanție 10. Totul e fără risc pentru tine. Ai 10 de zile să-ți ceri banii înapoi dacă nu ești mulțumit.
  • Profesor cu experiență în domeniu, fiecare profesor are la bază ani de experiență în domeniul educației și al meditației în domeniu.
  • Accesul la o serie de teste grilă care cuprind întreaga materie din programa școlară.

În curând. Curs online de fizică pentru BAC

Abonează-te la newsletter și află primul când deschidem platforma.

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine