Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Cursurile noastre​

Cursuri online complete pentru BAC

  • lecții video
  • quizz-uri
  • teorie și pratică
  • exerciții rezolvate
  • materiale PDF
  • grup de discuții

Testimoniale

Când m-am apucat de pregătirea pentru bacalaureat, l-am întâlnit pe Ștefan printr-o recomandare cu aproximativ 3 luni înainte de apropierea Bac. La acel moment eu știam să rezolv doar lucru pe text ca să pot trece de 5 și nici acela la perfecție. Pentru subiectul 3 nu știam nici măcar titlurile temelor pentru examen. Am avut încredere deplină în el și cu ajutorul lui și a voinței mele am reușit să mă ridic la nota 9,60. Când ai un om care se dedică pentru tine și îți pui și tu ambiția la rândul tău, totul este posibil.
Teslaru Alexandru
Recomand cu încredere cursurile dnei Cătălina Cotoman! Pe lângă materialul didactic vast și structurat eficient oferit ca suport, am beneficiat și de teste create special pentru mine, care m-au ajutat în promovarea cu succes a examenului de Bacalaureat (nota 9 la Limba Română) și a examenului de admitere la Facultatea de Drept. De asemenea, mi-a fost un mare sprijin moral, în sensul în care, după o pauză de opt ani, am decis să îmi continui studiile, iar dna profesoară mi-a repetat zi de zi că voi reuși cu brio și, în final, am reușit!
Alexandra Cotea
Chimia nu a fost niciodată o materie pe care s-o îndrăgesc, cu atât mai puțin în liceu și am sperat că nu va fi nevoie s-o mai parcurg vreodată. Dar lucrurile s-au schimbat când am hotărât să dau la Medicină. Dincolo de reținerea mea față de chimie, mai stăruia și ideea că în fond, nu am înțeles-o niciodată. Cu ajutorul lui Alin, am depășit aceste bariere. Cu multă empatie, răbdare, organizare și corelare de informații mi-a câștigat încrederea, iar eu am devenit la rândul meu încrezătoare. Și-am reușit...!
Budău Mădălina

Înscrie-te și urmează un curs

Fiecare capitol conține o serie de subcapitole explicative și numeroase aplicații alese astfel încât recapitularea să se facă treptat, pornind de la noțiunile elementare spre cele avansate, ceea ce îți asigură consolidarea cunoștințelor.

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine