Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Cursuri online

Cursuri video complete pentru BAC și admitere la Medicină

Testimoniale

Când m-am apucat de pregătirea pentru bacalaureat, l-am întâlnit pe Ștefan printr-o recomandare. La acel moment eu știam să rezolv doar lucru pe text ca să pot trece de 5, pentru subiectul 3 nu știam nici măcar titlurile temelor. Am avut încredere deplină în el am reușit să mă ridic la nota 9,60. Când ai un om care se dedică și îți pui și tu ambiția, totul este posibil.
Teslaru Alexandru
Pe lângă materialul didactic vast și structurat eficient oferit ca suport, am beneficiat și de teste create special pentru mine, care m-au ajutat în promovarea cu succes a examenului de Bacalaureat (nota 9 la Limba Română). De asemenea, mi-a fost un mare sprijin moral, în sensul în care, după o pauză de opt ani, am decis să îmi continui studiile.
Alexandra Cotea
Chimia nu a fost niciodată o materie pe care s-o îndrăgesc, dar lucrurile s-au schimbat când am hotărât să dau admiterea la Universitatea de Medicină. Cu ajutorul lui Alin, am depășit aceste bariere. Cu multă empatie, răbdare, organizare și corelare de informații mi-a câștigat încrederea, iar eu am devenit la rândul meu încrezătoare.
Budău Mădălina

Înscrie-te și urmează un curs

Fiecare capitol conține subcapitole explicative și aplicații alese astfel încât recapitularea să se facă treptat, pornind de la noțiunile elementare spre cele avansate.

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine