Ai nevoie de ajutor?

Dezvoltăm principala resursă educațională complementară sistemului de educație din România.

Sună-ne

+40 725 009 988

Scrie-ne

contact@i-scoala.ro

Vizitează-ne

Iași, Bd. Regele Ferdinand 1

Trimite-ne un mesaj

Întrebări frecvente

www.i-scoala.ro este un serviciu e-learning care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia cursurilor afișate. Achiziția cursurilor se face pe baza comenzilor primite prin site.

Site-ul www.i-scoala.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, precum achiziționarea cursurilor oferite de acesta, primirea newsletterului www.i-scoala.ro sau verificarea situației unor cursuri proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să va creați un cont de utilizator pe site). 

Pentru efectuarea plății cursurilor comandate, există o metodă de plată: transfer bancar/ordin de plată. Pentru plata prin transferul bancar/ordin de plată, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda plasată și vă oferă informațiile relevante pentru comanda si plată. Aceste informații le veți primi și prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii în cap. 7.2.1).

Utilizăm informațiile despre comenzi pe care le colectăm, în general, pentru a îndeplini comenzile plasate prin intermediul site-ului (inclusiv procesarea informațiilor dvs. de plată, organizarea transportului și furnizarea de facturi și / sau confirmări de comenzi). 

Înscrie-te acum și bucură-te de i-școala

Fiecare capitol conține o serie de subcapitole explicative și numeroase aplicații alese astfel încât recapitularea să se facă treptat, pornind de la noțiunile elementare spre cele avansate, ceea ce îți asigură consolidarea cunoștințelor.

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine