BIOLOGIE

Curs online de pregătire pentru Bacalaureat

Preț: 400 lei

Rulează videoul

Cursul online de biologie vegetală și animală este pentru tine dacă:

E Learn1 - BAC

Vrei să înveți ușor și repede de oriunde

E Learn3 - BAC

Vrei să fixezi informația și să o reții ușor

E learn2 - BAC

Vrei să înveți în ritmul și la nivelul tău

E Learn4 - BAC

Vrei o soluție ieftină și accesibilă

Testimoniale

Mădălina Alexandra Ciocan
Mădălina Alexandra Ciocan
Read More
Să întâlnești omul potrivit, la momentul potrivit, așa aș descrie experiența mea cu doamna Corina. Ținând cont de experiențele avute cu alți profesori de biologie, nu am crezut vreodată că voi întâlni un profesor care să mă ajute în modul în care m-a ajutat dânsa. Este omul care te face sa înțelegi biologia direct ascultându-l. Îmi făceam griji cum o să mă descurc, dar totul este foarte ușor și plăcut datorită talentului ei didactic. Doamna Corina este omul de la care înveți foarte multe, indiferent dacă asimilezi rapid sau lent.
Nedret Mamut
Nedret Mamut
Read More
Până să o cunosc pe Corina, am avut mari dificultăți în a învăța la biologie, mi s-a părut o materie inaccesibilă, care trebuie învățată mecanic, însă ea mi-a demonstrat contrariul. Sub îndrumarea ei am reușit nu doar să obțin o notă mare la examenul de Bacalaureat, dar a început să îmi placă biologia într-atât, încât am optat pentru o facultate de profil. Să mergi cu drag la meditații, asta da experiență.
Previous
Next

Cea mai accesibilă resursă online de pregătire pentru proba de biologie:

Dacă ești în clasa a 12-a și vine examenul de BAC peste tine, noi îți propunem să te duci tu peste el. Știm că totul se desfășoară într-un ritm alarmant și haotic, în special în ultimele luni până la examen. De aceea noi îți oferim o soluție mult mai ieftină, accesibilă și structurată, integrând tehnologia, internetul și conținutul video.
meditatii pentru bacalaureat
Invatare pentru bacalaureat

Materia predată în liceu este sintetizată pentru tine în 40+ de ore de curs, respectând programa școlară prevăzută de Ministerul Educației Naționale pentru examenului de bacalaureat. Materia este structurată în 10 capitole ce grupează teoria ce ți-a fost predată în liceu, începând cu Celula – unitatea structurală și funcțională a lumii vii și finalizând cu Diversitatea lumii vii.

Fiecare capitol conține o serie de subcapitole explicative și numeroase aplicații alese astfel încât recapitularea să se facă treptat, pornind de la noțiunile elementare spre cele avansate, ceea ce îți asigură consolidarea cunoștințelor. La sfârșitul fiecărei secțiuni poți să-ți verifici cunoștințele prin rezolvarea exercițiilor propuse de către profesorul tău.
Cursuri video pentru bacalaureat
LRM EXPORT 198757389464394 20190728 183301877 01 - BAC

Despre profesor

Mă numesc Corina Cioban, sunt absolventă a Facultății de Biologie a Universității din București și a programului de masterat Genetică Aplicată și Biotehnologie, din cadrul Facultății de Biologie. Universitatea din București. Iubesc să lucrez cu elevii, să le insuflu pasiunea pentru biologie, să îi conving că natura, în toate manifestările ei, este miraculoasă.
În experiența mea de profesor am pus întotdeauna accentul pe o prezentare clară și logică a fenomenelor biologice, cu exemple concrete din viața de zi cu zi, demontând mitul conform căruia biologia este o materie care trebuie învățată mecanic.

Layer 5 - BAC

Te ajutăm să înțelegi informația, fără toceală și fără stres:

Cursurile de pregătire online pentru examenul de BAC vin împreună cu:

E Learn5 - BAC

Curs online de biologie pentru BAC

Cumpără-l acum la un preț special de 49 lei

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine