Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

ANATOMIE

Curs online de pregătire pentru Bacalaureat

Abonează-te la newsletter și beneficiezi de 50% reducere pentru cursul de anatomie.

Cursul online de anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană este pentru tine dacă:

Vrei să înveți ușor și repede de oriunde

Vrei să fixezi informația și să o reții ușor

Vrei să înveți în ritmul și la nivelul tău

Vrei o soluție ieftină și accesibilă

Testimoniale

Mădălina Alexandra Ciocan
Mădălina Alexandra Ciocan
Read More
Să întâlnești omul potrivit, la momentul potrivit, așa aș descrie experiența mea cu doamna Corina. Ținând cont de experiențele avute cu alți profesori de biologie, nu am crezut vreodată că voi întâlni un profesor care să mă ajute în modul în care m-a ajutat dânsa. Este omul care te face sa înțelegi biologia direct ascultându-l. Îmi făceam griji cum o să mă descurc, dar totul este foarte ușor și plăcut datorită talentului ei didactic. Doamna Corina este omul de la care înveți foarte multe, indiferent dacă asimilezi rapid sau lent.
Nedret Mamut
Nedret Mamut
Read More
Până să o cunosc pe Corina, am avut mari dificultăți în a învăța la biologie, mi s-a părut o materie inaccesibilă, care trebuie învățată mecanic, însă ea mi-a demonstrat contrariul. Sub îndrumarea ei am reușit nu doar să obțin o notă mare la examenul de Bacalaureat, dar a început să îmi placă biologia într-atât, încât am optat pentru o facultate de profil. Să mergi cu drag la meditații, asta da experiență.
Previous
Next

Cea mai accesibilă resursă online de pregătire pentru proba de anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană:

Dacă ești în clasa a 12-a și vine examenul de BAC peste tine, noi îți propunem să te duci tu peste el. Știm că totul se desfășoară într-un ritm alarmant și haotic, în special în ultimele luni până la examen. De aceea noi îți oferim o soluție mult mai ieftină, accesibilă și structurată, integrând tehnologia, internetul și conținutul video.

Materia predată în liceu este sintetizată pentru tine în 40+ de ore de curs, respectând programa școlară prevăzută de Ministerul Educației Naționale pentru examenului de bacalaureat. Materia este structurată în 13 capitole ce grupează noțiunile ce ți-au fost predate în liceu, începând cu Alcătuirea corpului uman și finalizând cu Ecologia umană.

Fiecare capitol conține o serie de subcapitole explicative și numeroase aplicații alese astfel încât recapitularea să se facă treptat, pornind de la noțiunile elementare spre cele avansate, ceea ce îți asigură consolidarea cunoștințelor. La sfârșitul fiecărei secțiuni poți să-ți verifici cunoștințele prin rezolvarea exercițiilor propuse de către profesorul tău.

Despre profesor

Mă numesc Corina Cioban, sunt absolventă a Facultății de Biologie a Universității din București și a programului de masterat Genetică Aplicată și Biotehnologie, din cadrul Facultății de Biologie. Universitatea din București. Iubesc să lucrez cu elevii, să le insuflu pasiunea pentru biologie, să îi conving că natura, în toate manifestările ei, este miraculoasă.
În experiența mea de profesor am pus întotdeauna accentul pe o prezentare clară și logică a fenomenelor biologice, cu exemple concrete din viața de zi cu zi, demontând mitul conform căruia biologia este o materie care trebuie învățată mecanic.

Te ajutăm să înțelegi informația, fără toceală și fără stres:

  • Chiar dacă te simți des lipsit de chef de studiu
  • Chiar dacă nu știi cum să-ți structurezi informația, (o structurăm noi pentru tine)
  • Chiar dacă ai 1 milion de alte lucruri de făcut, știm că Netflix-ul are prioritate
  • Chiar dacă nu ești un elev de “nota 10”
  • Chiar dacă nu poți să înțelegi limbajul ăla greoi și plin de figuri de stil

Cursurile de pregătire online pentru examenul de BAC vin împreună cu:

  • Accesul pe viață la fiecare din cursurile noastre. Plătești o dată, treci prin ele de câte ori simți nevoia.
  • Garanție 10. Totul e fără risc pentru tine. Ai 10 de zile să-ți ceri banii înapoi dacă nu ești mulțumit.
  • Profesor cu experiență în domeniu, fiecare profesor are la bază ani de experiență în domeniul educației și al meditației în domeniu.
  • Accesul la o serie de teste grilă care cuprind întreaga materie din programa școlară.

În curând. Curs online de anatomie pentru BAC

Află primul când deschidem platforma.

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine